Focus levert door heel Europa de hoogste kwaliteit technologie voor zorgeloze evenementen aan premium brands. Of het nu gaat om het licht of geluid bij de grote musicals, de complete technische invulling van congressen, techniek tijdens de introductie van nieuwe producten, AV techniek bij de (live) uitzendingen. Focus neemt deze zorg in zijn geheel over van haar opdrachtgevers. Focus zorgt niet alleen voor de apparatuur, maar juist ook voor de planning, de ontwerpen, het advies, het transport en de mensen die het mogelijk maken.

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime

Fieldtechnicians (m/v)

De functie:
Als fieldtechnician draag je zorg voor een efficiënte voorbereiding van de technische werkzaamheden ter realisatie van diverse projecten op basis van licht, geluid, video en kabelplannen en ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van licht-, geluid- en videoapparatuur.

Je verzorgt daarbij de opbouw van diverse constructies en installaties voor de  projecten. Daarnaast help je mee de diverse materialen op locatie te laden en te lossen en ben je verantwoordelijk voor een veilige opgeruimde werklocatie.

Indien noodzakelijk/gewenst verzorg je tijdens het project de aansturing van de materialen (geluid- of lichttafel) en los je storingen op.

Bij de ‘breek’ help je mee met het afbreken en laad je de materialen op een veilige correcte wijze in de daarvoor bestemde vervoersmiddelen. Je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling van de projecten.

Jouw profiel:

 • Je hebt een technische MBO opleiding (Electro), aangevuld met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring in het plaatsen en repareren van licht-, geluid- en videoapparatuur in de evenementenbranche;
 • Je bent op de hoogte van technologische ontwikkelingen in de markt;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent in staat om op een correcte wijze met een klant te communiceren;
 • Je functioneert uitstekend zelfstandig, maar evenzo goed team verband;
 • Je bent positief, flexibel en beschikt over een grote inzet en doorzettingsvermogen om wisselende omstandigheden en onregelmatige werktijden het hoofd te kunnen bieden.
 • Je hebt oog voor detail en je richt je er vooral op het mooiste eindproduct bij de klant af te leveren

Wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een informele en zeer dynamische werkomgeving;
 • Samen met een groep van professionele collega’s werk je aan toonaangevende evenementen in binnen- en buitenland;
 • Een informele organisatie met no-nonsense omgangsvormen;
 • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring en profiel).

Is dit de vacature die bij je past?
Vul dan onderstaand formulier in en solliciteer direct. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amra Mustafic, Afdeling P&O, op tel: 026-3255392.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld